Peugeot a castigat duelul cu Audi, la Spa
10.05.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cursa de 1.000 km de la Spa, contand ca etapa in Le Mans Series, este considerata o repetitie generala in perspectiva celebrei intreceri de 24 de ore de la Le Mans, de luna viitoare (12-13 iunie). Disputata in weekend-ul trecut, pe celebrul circuit din Ardeni, ne-a oferit prilejul de a vedea cum stau principalii combatanti, Audi si Peugeot, cu pregatirea pentru marele duel din Franta.

Spre deziluzia fanilor Audi, Peugeot a reusit dubla si se anunta din nou ca principal favorit la Le Mans. Victoria la Spa i-a revenit echipajului Bourdais / Lamy / Pagenaud, pe un Peugeot 908 HDi-FAP. Al doilea pe podium a fost prototipul Peugeot pilotat de Stephane Sarrazin, in timp ce primul Audi, un R15 TDI care l-a avut ca titular pe Tom Kristensen, a ocupat doar locul al treilea.

La categoria LMP2 s-au impus Olivier Pla si Miguel Amaral, pe o Ginetta Zytek, la GT2 a castigat un Porsche de la Team Felbermayr-Proton, iar la GT1, Ford GT a reusit tripla, prin masinile inscrise in cursa de Marc VDS Racing Team si Matech Competition. In fine, la FLM s-a impus echipajul Kaufmann / MoroZacchia, de la Hope Pole Vision (Oreca).

Foto: DPPI

Distribuie acest articol!