Gama MINI 2011, revizuita
28.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Modelele 2011 de la MINI vor avea cateva revizuiri de ordin estetic, atat la exterior, cat si la interior, care le vor da un plus de sportivitate. Astfel, MINI Cooper S va avea o priza de aer mai mare, amplasata sub parasocul frontal, iar stopurile vor fi redesenate si vor dispune de lumini cu LED. Luminile de pozitie au fost si ele regandite. Toata gama va dispune de parasocuri frontale reproiectate, pentru a se incadra in noi standarde de securitate in cazul impactului cu un pieton.

MINI a intervenit si la interior, cu numeroase imbunatatiri in ceea ce priveste personalizarea. Vor fi oferite trei linii de echipare – Rallye, Classic si Scene, fiecare cu propria combinatie de materiale, culori si insertii la interior, asortata la diversele culori ale caroseriei si modele de jante. In plus, versiunea MINI John Cooper Works dispune de noua culoare Chili Red pentru caroserie, dar si la interior, in contrast cu scaunele sport negre.

La nivel de motorizari, MINI va mari gama diesel, prin aparitia versiunii One D pentru Clubman si Cooper D cabriolet. MINI One D anunta un consum mediu de doar 3,8 litri/100 km si emisii de CO2 care vor trece sub pragul de 100 g/km, mai exact de doar 99 g. Noua gama MINI 2011 va fi disponibila la dealeri incepand din toamna acestui an.

Distribuie acest articol!