MINI Countryman, lansat cu piesa Getaway
11.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Putine lansari de automobil poate provoca un interes mai mare decat un model MINI. Acesta este si motivul pentru care emblematica marca  a organizat  in seara de 9 iunie un minifestival unde au fost invitate multe personalitati londoneze. Covorul verde – asemenea celebrului gazon englezesc – a inlocuit clasicul covor rosu si invitatii au renuntat la tocuri si la tinutele sofisticate pentru ghete simple si tinuta country, pentru a ura bun venit noului MINI Countryman. Prezentat in premiera in luna septembrie a anului trecut, MINI Countryman nu numai ca reprezinta un veritabil crossover prin design, ci si cu privire la stilul muzical. Marca britanica isi lanseaza cel de-al patrulea model cu un single interpretat de solista americana de muzica country Michelle Branch, intr-o colaborare Timbaland.

Evenimentul, intitulat MINI Countryman Open Air, si onorat de foarte multe staruri, a avut loc la o ferma din inima urbana a capitalei Angliei si lanseaza noul MINI cu o avanpremiera mondiala exclusiva a noului single Getaway – interpretat live de Michelle Branch si de multiplul castigator Grammy Award, Timbaland. MINI Countryman este pregatit sa intre rapid in inimile pasionatilor MINI, dupa ce-si va face aparitia in videoclipul piesei, care va fi lansat in aceasta vara, de casa Warner Music.

Cu orizontul capitalei engleze pe fundal si printre parcele verzi ale Mudchute Farm din Londra, sarbatoarea lansarii noului MINI Countryman a culminat cu o reprezentatie in premiera mondiala a noului single Getaway. La premiera a participat o audienta speciala de peste 500 de persoane printre care s-au numarat Eva Herzigova, Cat Deeley, Margherita Missoni, Jade Parfitt, Poppy Delevigne, Donna Air, Henry Holland, Jasmine Guinness, Tyrone Woods, Ben Grimes, Jack Kidd, Ozwald Boateng si Hofit Golan. In incheierea unei seri fabuloase, Timbaland a impresionat asistenta cu cateva din piesele sale, printre care si Sexy Back sau Promiscuous Girl.

Distribuie acest articol!