Primul teaser pentru inlocuitorul lui Lamborghini Murcielago
03.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Numele de cod este Jota si va inlocui celebrul Murcielago, in gama Lamborghini. Prezentarea oficiala este asteptata in cursul lunii viitoare, iar campania de teasing a inceput deja. Lansarea va debuta cu o prezentare cu circuit inchis, pentru clientii VIP, urmata, la cateva saptamani dupa, de primele informatii si imagini oficiale pentru publicul larg. Premiera mondiala va fi in toamna, cu ocazia Salonului de la Paris.

Conform informatiilor oficiale de pe forumurile fanilor Lamborghini, care citeaza surse din interior, inlocuitorul lui Murcielago va pastra nealterat spiritul Lamborghini si va avea performantele unei supersportive de exceptie, culminand cu viteza maxima de circa 370 km/ora. Dupa toate probabilitatile, noul motor V12 cu injectie directa va dezvolta in jur de 700 CP, fiind capabil de o acceleratie 0-100 km/ora in 3 secunde.

Jota preia unele elemente stilistice de la fabulosul Reventon si va fi ceva mai scurt decat Murcielago. Greutatea totala nu va depasi 1.500 kg si, din acest motiv, celebrele usi LSD, tipice pentru Lamborghini, au fost usor modificate. La deschidere, inainte de a se ridica, ele pivoteaza putin in lateral. Pretul estimat este de circa 300.000 de euro.

Distribuie acest articol!