Citroen DS3 va avea versiune cabrio
08.07.2010
        
Distribuie acest articol!   

Noua linie premium de la Citroen, denumita DS, isi va continua dezvoltarea atat prin aparitia de noi modele, cat si prin lansarea de noi versiuni ale acestora. Un oficial de la Citroen a confirmat aparitia unui cabrio derivat din DS3, insa fara a oferi detalii in plus. In aceste conditii, pentru moment nu se stie daca varianta decapotabila va fi cu pavilion textil sau din metal.

Derivat din Citroen C3, noul DS3 este primul model din recent inaugurata linie premium a constructorului francez. Informatia despre versiunea cabrio a fost furnizata la scurt timp dupa prezentarea variantei de top DS3 Racing, de 200 CP (foto), care in mod sigur nu va dispune si de caroserie deschisa. Citroen DS3 cabrio va fi mai scump cu circa 3.000 de euro decat modelul de baza, hatchback.

Linia DS face parte din ambitiosul program prin care concernul PSA Peugeot Citroen incearca sa devina un nume important si in segmentul premium. De cealalta parte, “fratii” de la Peugeot au creat divizia Hors-Serie, iar primul lor model cu aspiratii premium este coupe-ul Peugeot RCZ.

Distribuie acest articol!