Ferrari isi propune cate o noutate pe an
06.07.2010
        
Distribuie acest articol!   

Ferrari forteaza improspatarea gamei, prin impunerea unui ritm foarte sustinut de lansare a noutatilor: cate un model nou in fiecare an. Astfel, italienii vor sa scurteze cat mai mult timpul de asteptare intre doua noutati.

Gama Ferrari isi va pastra actuala structura, cu cele doua categorii, GT si supercar. In prezent, fiecare dintre aceste categorii este compusa din doua modele: California si 612 la GT, respectiv 458 si 599 in cazul supercar-urilor. Ceea ce se va schimba de acum incolo, conform celor de la Motor Trend, va viza varsta modelelor. Astfel, fiecare model care va ajunge la o vechime de 4 ani, va beneficia automat de o improspatare stilistica si de modificari de ordin tehnic.

Versiunile revizuite vor fi supranumite M, de la Modificato. Cum spuneam, acest ciclu prevede cate un model pe an, incepand cu Ferrari 612. In paralel cu aceste noutati, versiunile Scuderia si Spyder vor continua sa fie produse, iar modelele de top, de genul Enzo, vor fi lansate la fiecare 10 ani. In fine, versiunea hibrid a modelului 599 este asteptata pentru 2014.

Distribuie acest articol!