Noul Audi A7 - nimic surprinzator
25.07.2010
        
Distribuie acest articol!   

Inainte de prezentarea oficiala, programata pentru seara de luni, 26 iulie, si organizata cu mare pompa, in incinta unui muzeu din Munchen, Audi A7 si-a facut deja debutul pe internet. Este vorba de un prim set de patru imagini, din seria celor oficiale care vor fi publicate luni seara, in momentul prezentarii oficiale (vezi galeria foto de mai jos).

Privind imaginile din galeria foto, veti constata ca noul A7 Sportback este o noutate previzibila, fiind foarte apropiat de conceptul prezentat anul trecut, la Salonul de la Detroit. Asadar, nicio surpriza in privinta aspectului acestui nou model, despre care putem spune, fara teama de a gresi, ca este un A5 la o scara ceva mai mare.

A7 este al treilea membru al familiei Sportback de la Audi, dupa A3 si A5, si marcheaza intrarea producatorului german in categoria Grand Tourer. Interiorul este conceput pentru a gazdui patru persoane, iar platforma tehnica este preluata de la noul A8. Motorizarile pe benzina vor fi V6 de 3,0 litri si 268 CP si V8 de 4,2 litri si 372 CP, iar cele diesel, de 3,0 litri si 250 CP, respectiv V8 de 4,2 litri si 350 CP.

Audi A7 va concura cu Mercedes CLS si viitorul BMW Gran Coupe, dar si cu "fratele" Porsche Panamera. Va avea ulterior si o versiune de top, S Line, dotata cu un agregat supraalimentat de 3,0 litri sau poate un V8 de 4,2 litri.

Distribuie acest articol!