Oricine poate testa un Ferrari, in Mamaia
29.07.2010
        
Distribuie acest articol!   

Sezonul estival de anul acesta se traieste in ritm de Formula 1 la malul marii. Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania, aduce la Mamaia doua dintre cele mai sportive modele Ferrari. Acestea pot fi testate zilnic de catre amatorii de senzatii tari, care sunt asteptati sa traiasca cele mai excitante senzatii auto intr-o masina de legenda.

Fanii F1 dar si cei curiosi sa descopere cum se cucereste soseaua la bordul unui Ferrari pot testa oricare dintre cele doua modele in perioada 30 iulie – 30 august, in statiunea Mamaia. Masinile vor fi pregatite de cursa in fiecare zi, iar un copilot, reprezentant al Forza Rossa, va face echipa cu cei doritori sa priveasca litoralul din spatele volanului la care doar au visat pana acum.

Pasiunea pentru un brand ca Ferrari si bucuria de a conduce o astfel de masina, merita impartasite.  Si pentru ca vara este un sezon in care fiecare dintre noi doreste sa evadeze si sa traiasca experiente inedite, ne-am gandit ca o astfel de experienta ar putea fi traita chiar la volanul unui Ferrari. Cat despre masinile Ferrari pregatite pentru cei care vor sa-si testeze talentele de piloti, caracteristicile lor sunt cele mai convingatoare argumente ca aceasta calatorie va fi senzationala. Ambele modele pot fi testate in perioada 30 iulie – 30 august, la terasa Kaiak din Mamaia, sau rezervate la numarul de telefon 0755-024.551.

Distribuie acest articol!