Showroom Falcon Electronics la Cluj-Napoca
22.07.2010
        
Distribuie acest articol!   

Falcon Electronics, cel mai mare importator si distribuitor de echipamente electronice auto, a deschis marti, 20 iulie, prima sa filiala din Cluj-Napoca. Aceasta dispune de un showroom de prezentare si testare a produselor, precum si de atelier de montaj si service. Noul sediu este situat in Str. Dorobantilor, nr. 30-32.

In showroom, clientii au la dispozitie o gama larga de produse destinate masinii lor: sisteme de securitate Viper, echipamente audio Sony si Kicker, dispozitive de navigatie prin GPS Navon, detectoare de radar Cobra, Whistler si Beltronics, statii radio si walkie talkie Cobra, car kit-uri Bury etc. Pentru toate aceste produse, angajatii companiei asigura montajul in centrul de instalare aflat in incinta showroom-ului.

Filiala Falcon Electronics din Cluj reprezinta o investitie de peste 30.000 de euro. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro in 2009 si o retea de peste 350 de distribuitori in toata tara, Falcon Electronics detine cea mai mare cota de piata la nivelul intregii piete de accesorii auto, dar si pe principalele segmente ale acesteia: detectoare de radar (80%), sisteme de securitate (38%) si sisteme audio (30-35%).

Distribuie acest articol!