Monovolumul Dacia va fi pe piata in 2012
05.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Presa de specialitate din franta acorda constant spatii ample noutatilor de la Dacia. Succesul marcii low cost romanesti, precum si faptul ca ea face parte din portofoliul Renault explica aceasta atentie deosebita din partea presei din Hexagon. Cele mai noi stiri fac referire la viitorul model Dacia, un monovolum a carui aparitie pe piata este asteptata in 2012.

Inainte de prezentarea versiunii de serie, conform presei auto din Franta, Dacia ar putea anunta MPV-ul prin expunerea unui concept la Salonul de la Geneva, in primavara anului viitor. Ar fi o premiera, pentru ca, cel putin pana acum, niciunul dintre modelele Dacia lansare in „era Renault” n-au fost anticipate prin concepte. Versiunea de serie ar urma sa fie prezentata in permiera la Salonul de la Frankfurt, in toamna anului viitor.

Se pare ca viitorul monovolum Dacia nu va fi un Scenic in interpretare low cost, cum am fi tentati sa credem, ci mai degraba un Kangoo mai lung, care sa ofere spatiu suficient pentru 7 persoane, dar si volum cat mai mult pentru marfa, in versiunea utilitara. Prin urmare, accesul in spate va fi facilitat prin montarea de usi culisante. Motorizarile vor fi preluate de la Duster.

Foto: AutoBild.de

Distribuie acest articol!