Noul Mercedes CLS - primele imagini oficiale
22.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Atunci cand a lansat CLS, in 2003, Mercedes-Benz a creat o noua categorie, cea a coupe-urilor cu 4 usi. Eleganta si dinamismul unui coupe sunt combinate cu functionalitatea si confortul unui sedan – iata o noua reteta de succes in segmentul premium. Un trend care a fost repede urmat de alti constructori, in timp ce Mercedes merge mai departe, iar acum se pregateste sa lanseze pe piata a doua generatie CLS.

Noul Mercedes CLS isi va face aparitia la toamna, in cadrul Salonului de la Paris. Imagini preluate dintr-un catalog de prezentare au facut deja inconjurul lumii, zilele trecute. Le-am prezentat si noi, ocazie cu care spuneam ca "scurgerea de informatii" va duce, foarte probabil, la prezentarea, in scurt timp, a primelor imagini oficiale. Ceea ce s-a intamplat!

Mercedes a prezentat in acest weekend primele imagini cu noul CLS, insotite de o prima descriere, fara a intra insa prea mult in detalii tehnice. Inspirat din conceptul Shooting Break, cu multe LED-uri si un interior rafinat, CLS model 2011 le va face viata grea concurentilor din acest segment, precum Maserati Quattroporte, Porsche Panamera, Audi A7 Sportback sau viitorul BMW Gran Coupe. In ceea ce ne priveste, am adaugat imaginile oficiale in galeria foto de mai jos.

Distribuie acest articol!