Un nou concept Peugeot, la Salonul de la Paris
03.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Principala noutate din standul Peugeot, la Salonul de la Paris, din aceasta toamna, va fi noul varf de gama, 508. Alaturi de acesta, constructorul francez va expune si un nou concept, care s-ar putea numi H1. Intr-un interviu acordat publicatiei Autocar, seful de design de la Peugeot, Gilles Vidal, a declarat ca acest nou prototip ar putea sta la originile viitorului Peugeot 208.

Noul concept car va fi dezvaluit la un interval relativ scurt de la prezentarea lui SR1, in cadrul Salonului de la Geneva, din aceasta primavara. Detaliile sunt inca secrete, insa se pare ca va fi un automobil apropiat ca dimensiuni de viitorul DS4 de la Citroen. De asemenea, va arbora un nou stil in ceea ce priveste partea frontala, cu faruri subtiri si calandru redus, la fel ca SR1 (foto).

Vidal a mai declarat ca viitorul Peugeot 208 va fi ceva mai mic si mai usor decat actualul 207. In materie de propulsie de ultima generatie, ar putea beneficia de tehnologia dezvoltata de PSA in ultimii ani, in privinta hibrizilor diesel.

Distribuie acest articol!