VW Race Touareg 3, arma totala pentru un podium complet la Dakar 2011
14.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

A treia generatie a modelului Touareg in versiunea prototip pentru competitiile rally-raid gen Dakar, va fi dezvaluita oficial pe 20 august, in Germania. Noul model este o evolutie a precedentului, care s-a impus de o maniera categorica in editia din acest an a Dakar-ului (vezi link-ul de mai jos). Cu un look usor schmbat si cu mai multa putere sub capota, noul Race Touareg trebuie sa duca mai departe traditia succesului Volkswagen in cel mai dur si cel mai cunoscut raid automobilistic din lume.

Volkswagen are planuri mari cu noul Race Touareg 3, la Dakar 2011: hat-trick-ul. Pentru a-si atinge obiectvul, va miza pe patru echipaje de top: Carlos Sainz – Lucas Cruz, Nasser Al-Attiyah – Timo Gottschalk, Giniel de Villiers – Dirk von Zitzewitz si Mark Miller – Ralph Pitchford.

Team-ul VW Motorsport, condus de Kris Nissen, isi va prezenta noua masina cu ocazia Raliului Germaniei, care este etapa in WRC (20-22 august). Apoi, pe 11-18 septembrie, Volkswagen Race Touareg 3 va putea fi vazut pentru prima oara la lucru, in conditii de cursa, in Rusia, la Silk Way Rally.

Distribuie acest articol!