BMW la Salonul Auto de la Paris
25.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Estetica si eficienta remarcabila sunt principalele puncte de atractie ale celei mai noi game de modele a producatorului de automobile premium BMW. Prin noile modele si prototipuri pe care le prezinta in cadrul editiei 2010 a Salonului Auto de la Paris – Mondial de l’Automobile -, BMW arata evolutia strategiei de dezvoltare marcata de aceste doua atribute. Automobilele, care starnesc emotie prin design si combina performantele exceptionale cu economia combustibilului si nivelul emisiilor ce sunt de neegalat, ofera placerea condusului atat de specifica pentru BMW, dar asigura si o crestere profitabila a companiei pe pietele aflate in expansiune pentru o dezvoltare durabila.

Cel mai recent rezultat al ofensivei declansate de actuala gama de modele a marcii este noul BMW X3, a carui premiera mondiala figureaza printre punctele de atractie ale editiei 2010 a Salonului Auto de la Paris. Noua generatie a primului Sports Activity Vehicle din acest segment de piata continua succesul predecesorului care a inregistrat la nivel mondial vanzari de peste 600.000 de unitati. Noul BMW X3 intra in scena cu un design sportiv si elegant, precum si cu cel mai ofertant interior si cea mai mare versatilitate din clasa lui. Acestea duc la consolidarea pozitiei de lider in ceea ce priveste agilitatea, ofera caracteristici imbunatatite de confort si, datorita masurilor BMW EfficientDynamics, furnizeaza cele mai bune date de consum si emisii din segment.

In cadrul Salonului de la Paris, pasiunea pentru estetica si dinamism a marcii BMW este sustinuta de premiera mondiala a unui prototip pentru un automobil de lux, cu 2+2 locuri. BMW Concept Seria 6 Coupe simbolizeaza o noua definitie a placerii condusului sportiv care pastreaza caracterul exclusiv al marcii. Prin prezentarea caracteristicilor specifice unui model BMW coupe clasic, acest prototip continua o traditie inceputa acum mai bine de 70 de ani. In acelasi timp noul model respecta actualul limbaj de design al marcii, conceptul poarta linii armonioase cursive care au ca principala sursa de inspiratie curgerea apei.

Pentru BMW Seria 5 Sedan si BMW Seria 5 Touring, modele care se bucura deja de un succes deosebit, vor fi prezentate versiuni noi de motorizare si, in premiera, sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive. In plus, va avea loc si premiera mondiala a pachetului M Sport, disponibil la versiunile Sedan si Touring ale gamei BMW Seria 5.Tractiunea integrala xDrive va completa si oferta BMW Seria 5 Gran Turismo: in viitor, sistemul va fi disponibil in combinatie cu toate variantele de motorizare, pe benzina si diesel, ale acestui model.

Cu cel mai nou model din portofoliul sau, BMW ofera, in fiecare segment, automobile care furnizeaza o combinatie fara egal intre placerea condusului si economia de combustibil. Acest statut unic se datoreaza atat strategiei BMW EfficientDynamics, cat si marii diversitati de concepte pentru mobilitate in viitor. Construit pentru o calatorie fara niciun fel de emisii CO2 este BMW Concept ActiveE care va avea debutul francez in cadrul Salonului Auto de la Paris 2010. Acest prototip, bazat pe BMW Seria 1 Coupe, dispune de transmisie integral electrica, precum si de o tehnologie inovatoare pentru stocarea curentului, care permite o autonomie de aproximativ 240 km (150 mile) pentru a face automobilul deosebit de atractiv in utilizarea zilnica.

Distribuie acest articol!