Cel mai mare centru de piese si accesorii Renault din afara Frantei
02.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Grupul Renault a inaugurat zilele trecute noul sau centru de piese de schimb si accesorii din Romania. Situat la 28 km de uzina Dacia de la Mioveni, in perimetrul comunei Oarja, depozitul beneficiaza de un amplasament avantajos, in imediata apropiere a Autostrazii Bucuresti – Pitesti. 
Constructia, care acopera o suprafata de 65.000 mp, este cel mai mare centru de distributie a pieselor de schimb si accesoriilor de care dispune Grupul Renault in afara Frantei. Aici sunt stocate peste 70 000 de referinte (tipuri de piese), ceea ce acopera necesarul atat pentru ansamblul gamei de modele Dacia cat si pentru modelele Renault si Nissan comercializate in Romania.

Inca din faza de proiectare, noul centru, care dispune de 160 de salariati, a fost conceput tinand cont de nevoile de dezvoltare ale marcii Dacia dincolo de orizontul anului 2015. Centrul va asigura alimentarea cu piese de schimb de origine a retelei comerciale Dacia, Renault si Nissan din Romania, precum si aprovizionarea retelelor comerciale Dacia din alte 33 de tari. Activitatea de export reprezinta aproximativ 40% din cifra de afaceri totala a centrului. Constructia a fost conceputa pentru a raspunde tuturor normelor europene in materie de protectie a mediului, de protectie antiincediu si antiseism.

„Noul centru de distributie a pieselor de schimb si a accesoriilor de la Oarja vine sa  consolideze rolul major pe care Romania il joaca in cadrul Grupului Renault. El va contribui la ameliorarea serviciilor postvanzare ale Grupului Renault, asigurand disponibilitatea si livrarea in cel mai scurt timp a pieselor de schimb de origine”, a declarat Jacques Daniel, director postvanzare Grup Renault. In cazul unei comenzi de urgenta, centrul este capabil sa asigure in mai putin de 36 de ore aprovizionarea cu piese din stoc pentru orice client din reteaua Dacia, Renault si Nissan din Romania.

Distribuie acest articol!