Dacia Duster - 7 luni de asteptare si preturi mai mari la ocazii decat la concesionari
12.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dacia Duster continua sa faca furori in Europa. Conform website-ului caradisiac.com, francezii care doresc sa cumpere noul SUV low-cost au de asteptat minimum 7 luni. Se pare ca aceasta perioada de asteptare ar putea fi chiar mai mare, pentru cei care vor comanda masina in urmatoarele luni.

Normal, in aceasta situatie n-au intarziat sa apara si speculantii, pe piata ocaziilor auto din Hexagon. Cei de la Caradisiac spun ca au gasit numeroase anunturi cu Dacia Duster, pe site-urile specializate. Mai mult, Duster second hand se vinde chiar si la preturi mai mari decat cele afisate in showroom-uri.

Iata si un exemplu: versiunea 1.5 dCi 4×2 Laureate de 110 CP este oferita ca ocazie la 17.290 euro, cu 1.090 euro mai mult decat de noua, pretul oficial de vanzare in Franta fiind de 16.200 euro! Multe anunturi afiseaza preturi mai mari cu 1.800-2.800 euro decat cele ale masinilor noi, chiar daca, in cazul unor masini, kilometrii inregistrati la bord au trecut de 10.000!

Anunturile care au preturi mai mici decat cele de la concesionari afiseaza sume cu cel mult 600 de euro sub cele oficiale si sunt destul de rare – de regula, oameni care doresc sa se debaraseze rapid de masina. Caradisiac concluzioneaza spunand ca cei care au sperat sa faca o buna afacere asteptand anunuturile second hand, s-au iselat. Pana la urma, cea mai buna afacere este acum sa astepti 7 luni, pentru un Duster nou. Si, vorba celor de la Caradisiac: nu trebuie sa cumperi un Ferrari Enzo, ca sa castigi la revanzare. Un Duster este suficient!

Distribuie acest articol!