Noul Volkswagen Passat va fi dezvaluit la Paris
16.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cea mai importanta noutate pe care Volkswagen o va expune la editia din acest an a Salonului de la Paris va fi noul Passat. Limuzina de gama medie primeste un facelift major, iar motorizarea va trece intr-o noua etapa din cadrul procesului de downsizing (motoarele pe benzina, de pilda, vor avea cilindreea cuprinsa intre 1,2 si 2,0 litri).

Volkswagen nu a difuzat deocamdata nicio imagine sau informatie referitoare la noul Passat, care este una dintre cele mai asteptate premiere de la Paris. Si, in acelasi timp, una dintre putinele inca invaluite intr-un mister aproape total. Conform informatiilor vehiculate in presa auto internationala, lista de dotari va contine actualizari importante, mai ales la capitolele siguranta si sisteme de asistare de ultima generatie.

In alta ordine de idei, in presa circula tot mai insistent informatia conform careia oferta pentru Passat CC (coupe cu 4 usi) va fi completata, din 2013, cu o arhitectura break. Viitorul Passat CC break ar putea avea un hayon foarte plonjat in partea superioara. Capacitatea de incarcare a portbagajului va fi comparabila cu cea a clasicului break.

Distribuie acest articol!