Range Rover Evoque debuteaza la Paris
23.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a fost prezentat in aceasta vara, in cadrul unui eveniment special organizat la Londra, noul Range Rover Evoque isi va face acum debutul la marile saloane auto, in cadrul celui de la Paris, de luna viitoare. Constructorul britanic a furnizat primele informatii detaliate si fotografii cu noul SUV compact, derivat din conceptul LRX.

Evoque va avea un pret de plecare de circa 30.000 de lire sterline in Marea Britanie, unde va fi disponibil incepand din vara anului viitor. Lista de preturi pentru alte piete urmeaza sa fie anuntata ulterior. Va fi comercializat pentru inceput in versiunea cu 3 usi, supranumita "low carbon" in cazul tractiunii pe puntea fata, respectiv "cross-coupe", pentru varianta 4×4. Este prevazuta si o versiune cu 5 usi.

Interiorul este foarte bine garnisit, asa cum se poate vedea din galeria foto de mai jos – finisaje de calitate, pavilion panoramic, tapiterie din piele, display dual-view cu diagonala de 8 inch, conectivitate pentru telefonul mobil, MP3 playere si iPod, printr-un sistem audio cu 17 difuzoare, de 825 w.

Motorizarea este asigurata de o gama de agregate turbodiesel sau pe benzina, cu sistem start/stop. Propulsoarele diesel de 2,2 litri au puteri cuprinse intre 150 si 190 CP. Pentru cei care isi doresc o tenta sportiva, benzinarul de 2,0 litri turbo cu distributie variabila asigura o acceleratie 0-60 mile/ora (96 km/ora) in 7,1 secunde.

Distribuie acest articol!