Renault Laguna facelift, la Salonul de la Paris
06.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa trei ani de cariera, actuala generatie Renault Laguna primeste obisnuita revizuire de la mijlocul duratei de viata. Versiunea facelift va fi prezentata cu ocazia Salonului Auto de la Paris, de luna viitoare.

In 2007, atunci cand Laguna 3 era lansata pe piata, presedintele Aliantei Renault – Nissan, Carlos Ghosn, vorbea despre un important pas inainte pentru constructorul francez, in privinta calitatii si fiabilitatii. Chiar daca acest progres a fost inregistrat, Laguna n-a rupt gura targului din perspectiva volumelor de vanzare, cotinuand sa ramana eclipsata de rivalele germane din segmentul limuzinelor de gama medie-superioara.

Primele imagini aparute pe internet cu versiunea revizuita ne prezinta partea frontala redesenata, cu jumatatea inferioara a calandrului parca prea apropiata de stilul Audi. Sunt asteptate imbunatatiri in privinta motorizarilor (in primul rand prin reducerea emisiilor de CO2) si disponibilitatea unor tehnologii de ultima generatie, precum transmisia cu dublu ambreiaj (EDC), directia pe toate rotile (4 Control) sau navigatia cu conectivitate (TomTom Live).

Distribuie acest articol!