Un nou dealer Opel, in Bucuresti
08.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Union Motors Car Sales, cel mai nou partener din reteaua Opel, este localizat pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti nr. 145, langa Podul Otopeni, si vine sa completeze oferta de servicii a marcii pentru partea de nord a Bucurestiului. “Ne bucuram ca un grup cu experienta New Kopel, de care apartine Union Motors Car Sales, a decis sa investeasca in marca Opel. Este inca un indicator al succesului de piata pe care il avem”, a spus Constantin Avromescu, Opel country director Romania. Reteaua de parteneri Opel include 42 de centre, iar 40% din volumul vanzarilor este realizat in Bucuresti.

“Suntem onorati ca Opel a decis sa ni se alature in acest parteneriat. Trebuie spus ca acesta este rezultatul unei puternice relatii de business, dezvoltata cu Opel de la intrarea New Kopel pe piata auto romanesca, in 2005. Modelele Opel reprezinta aproape 25% din flota noastra, iar acest lucru se datoreaza faptului ca sunt masini de incredere, accesibile si usor de intretinut”, a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Union Motors Car Sales ocupa un spatiu de peste 4.000 mp alocati pentru showroom, service si depozit de piese de schimb, avand un numar total de 100 angajati, numar care se asteapta sa creasca in viitor. Investitia in noul distribuitor Opel a atins o valoare de 6 milioane de euro.

Distribuie acest articol!