Aston Martin Lagonda - mit sau realitate?
31.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a prezentat anul trecut, la Geneva, conceptul Lagonda, toata lumea era convinsa ca Aston Martin a decis introducerea unui SUV. Ideea de-a dreptul i-a socat pe unii, care sustin ca aparitia unui astfel de model nu face decat sa distruga traditia marcii britanice, care continua sa fie unul dintre marii specialisti ai modelelor sport exclusiviste.

Insa feedback-ul negativ receptionat de la public si presa de specialitate i-a determinat pe cei de la Aston Martin sa dea inapoi si sa anunte, luna trecuta, oprirea proiectului. Numai ca, saptamana aceasta, din nou o surpriza: s-a schimbat modificarea! In cadrul unei conferinte care a avut loc la Rotterdam, presedintele Aston Martin, Ulrich Bez, a anuntat ca proiectul Lagonda va fi dezvoltat in continuare!

Conform declaratiilor lui Bez, noul Aston Lagonda va folosi o platforma tehnica preluata de la Mercedes GL, asa cum, de altfel, s-a procedat si la realizarea conceptului. Se pare cea mai mare parte a componentelor noului model vor fi create de Aston Martin, pentru a pastra cat mai mult din spiritul si performantele dinamice care au facut din aceasta marca una dintre cele mai faimoase din lume.

Iar daca va intrebati de ce s-au razgandit cei de la Aston Martin si sunt dispusi sa faca acest compromis, raspunsul este unul singur: cererea imensa pentru astfel de modele, existenta in prezent pe piete precum China, Orientul Mijlociu sau Rusia, pur si simplu nu poate fi ignorata!

Distribuie acest articol!