Maybach 57S Coupe, lansat de Xenatec
06.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

In primavara, relatam aici despre o serie limitata a unui coupe Maybach, realizata de compania germana Xenatec (va puteti reimprospata memoria accesand link-ul referinta de mai jos). Iata ca noul Xenatec Coupe sau Maybach 57S Coupe – nici noi nu ne-am decis cum sa-l numim in varianta prescurtata – este gata de lansare, la pretul de pornire de 675.000 de euro fara taxe.

Pentru fanii Maybach, este o buna oportunitate de a-si imbogati colectia, avand in vedere ca acest coupe va fi produs in doar 100 de exemplare. Mai mult, el poarta semnatura lui Fredrik Burchhardt, cel care a desenat, in 2005, faimosul concept Maybach Exelero.

Galeria foto de mai jos prezinta versiunea definitiva, de serie, care pastreaza platforma de la Maybach 57S, insa caroseria a fost, practic, redesenata. Automobilul este asamblat manual la Karosserie Manufaktur Weinsberg, dupa specificatiile alese de client. De altfel, Xenatec Coupe are o lista interminabila de dotari, pe care clientul le poate combina, pentru personalizarea masinii.

Distribuie acest articol!