S-a lansat jocul online Mobil 1 Global Challenge
05.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

Fanii sporturilor cu motor pot infrunta acum cele mai grele conditii de pista, jucand varianta romaneasca a jocului online Mobil 1 Global Challenge, semnat de Mobil 1. Jucatorii romani se pot duela cu reprezentarea virtuala a prietenilor sau cu avataruri ale celor mai iubiti piloti, printre care si pilotii Vodafone McLaren Mercedes, Jenson Button si Lewis Hamilton. 

Echipa din spatele Mobil 1, liderul pe piata mondiala a lubrifiantilor sintetici, a apelat la experienta sa in sporturi cu motor pentru a dezvolta un nou joc online, cu inscriere gratuita. Jocul are 4 niveluri de dificultate: Incepator, Amator, Profesionist si Campion. Jocul are si o liga a celebritatilor care permite jucatorilor sa intre in competitie cu idolii sporturilor cu motor. De la cursele de viteza pe un circuit Nascar in SUA, pana la traseul muntos de-a lungul Marelui Zid Chinezesc, pistele de pe cele patru continente arata nivelul inalt de performanta pe care trebuie sa il atinga atat pilotul, cat si tehnologia motorului in cele mai solicitante conditii de curse.

Mobil 1 Global Challenge este conectat si la Facebook. Astfel, jucatorii au posibilitatea sa se autentifice prin Facebook Connect pentru a-si provoca prietenii la  o cursa online. Mobil 1 Global Challenge fost construit pornind de la succesul jocului Mobil 1 Will You Be The 1 din 2009, in care 62.000 de fani ai curselor din 26 de tari au concurat pentru a stabili cel mai bun timp per tur in Supercircuitul Mobil 1 al lui Lewis Hamilton. Castigatorul a fost Christian Kesteloo din Olanda, cu un incredibil scor de 14.254 de puncte.

Distribuie acest articol!