Lifting pentru Opel Corsa
24.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Opel Corsa a fost supus unui lifting, care il aduce la acelasi nivel cu cele mai recente modele din gama constructorului german. Sunt posibile acum mai multe optiuni de personalizare, gratie culorilor si de elementelor decorative elegante pentru interior si exterior, disponibile intr-o gama extinsa. Noua “garderoba” va fi disponibila din ianuarie 2011.

Un nou Corsa ecoFLEX, 1.3 CDTI, ce dezvolta 95 CP, este introdus in aceasta gama, avand tehnologia Start/Stop ca dotare standard. Versiunea cu trei usi necesita numai 3,5 litri de carburant diesel la 100 km si are, prin urmare, emisii de numai 94 g/km CO2.

Un nou pachet Linea a fost creat pentru a atrage clienti mai tineri care doresc sa isi personalizeze autovehiculul Corsa. Acesta este caracterizat prin doua dungi mari albe sau negre de-a lungul caroseriei. Culoarea jantelor de 17 inch si a capacelor oglinzilor laterale se asorteaza cu dungile. Versiunea OPC de 192 CP este cel mai performant model din familia Corsa si a fost, de asemenea, reconceput pentru a se potrivi cu noua gama Corsa, in special datorita noilor faruri si noii grile.

Pentru a fi conectat cu lumea, Corsa este prevazut cu un nou sistem multimedia infotainment cu sapte difuzoare de 4×20 wati. Denumit Touch & Connect, acest sistem flexibil este dotat cu un ecran tactil de 5 inch, Bluetooth, iPod si conexiuni USB. Dispune de conexiuni universale, este usor de folosit si are toate dotarile moderne incorporate, la un pret foarte avantajos. 

Un mare jucator pe piata europeana incepand din 1982, Corsa ofera una dintre cele mai mari game de produse din segmentul de autovehicule mici. Acest model are multe dotari – precum volanul incalzit sau suportul de biciclete integrat FlexFix – care nu sunt disponibile la autovehiculele concurente. Importantele modificari tehnologice aduse sasiului si sistemului de propulsie la inceputul anului 2010 il fac, de asemenea, unul dintre cele mai dorite autovehicule: intr-adevar, de la inceputul anului 2010 pana in prezent, cota pe care o detine Corsa in segmentul autovehiculelor mici a crescut in multe piete europene, de la Spania la Romania.

Distribuie acest articol!