Lucien Hora, cel mai bun pilot vitezist din Romania

4 noiembrie 2010, Sursa: UCM Sport ResitaPilotul UCM Sport Resita, Lucien Hora, este noul campion absolut la viteza in coasta din Romania, in 2010. Hora a castigat 15 din cele 16 etape organizate in Campionatul National de Viteza in Coasta – Dunlop 2010. Hora piloteaza din acest sezon un monopost formula Lola F 3000, la al carui volan a batut record dupa record pe traseele din campionatul intern, in 2010.

Colegul sau de echipa, Christian Nistoran, la doar 23 de ani, a incheiat campionatul pe treapta a treia a podiumului si a castigat detasat Grupa N si campionatul destinat juniorilor. 

La capatul unui sezon competitional dominat autoritar de pilotul resitean, podiumul Campionatului National de Viteza in Coasta 2010 la Open se prezinta astfel: 1. Lucien Hora 300 p., 2. Paul Andronic 178 p., 3. Christian Nistoran 138 p.

Iata si campionii pe grupe – Grupa H: Paul Andronic, Grupa N: Christian Nistoran, Grupa A: Gunther Graef, Clasa Juniori: Christian Nistoran, Grupa I (masini istorice): Horia Popescu, Grupa D: Lucien Hora.