Mercedes CLS Shooting Brake, in vanzare din 2012
09.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes a confirmat oficial speculatiile referitoare la aparitia versiunii de serie a modelului CLS Shooting Brake. Prezentata in prima parte a acestui an, cu statut de concept, la Beijing Motor Show, versiunea "break" a noului CLS a aprins imaginatia multora si a constituit un subiect intens dezbatut in presa auto internationala.

Mercedes CLS Shooting Brake isi va face debutul pe piata in cursul anului 2012. Va fi asamblat la uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen, acolo unde se produc a doua generatie CLS si Clasa E. Prezentarea oficiala a vesiunii de serie va avea loc in cursul anului viitor sau cel mai tarziu la inceputul lui 2012.

Asa cum, cu CLS, Mercedes si-a asumat rolul de pionier in nou creata categorie a sedanurilor sportive, cu alura de coupe, acum recidiveaza, cu versiunea Shooting Brake a celei de-a doua generatii CLS. Constructorul german mizeaza in continuare pe designul fascinant al acestui model, care a convins deja numerosi clienti si care, practic, a inaugurat o noua categorie de limuzine.

Este de asteptat ca versiunea Shooting Brake sa beneficieze de aceleasi motorizari ca si varianta de baza CLS. De asemenea, varful de gama va fi AMG, cu noul V8 twin-turbo de 5,5 litri si 536 CP.

Distribuie acest articol!