Noile becuri auto Bosch Plus 90
10.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

In aceasta toamna, Bosch lanseaza noua gama de becuri cu halogen Bosch Plus 90, care asigura o iluminare imbunatatita cu pana la 90% a carosabilului, in comparatie cu becurile standard cu halogen. Astfel, aceasta gama ofera cel mai ridicat grad de luminozitate si cele mai inalte performante din intreaga gama de becuri Bosch.

Becurile pentru faruri Plus 90 asigura un con mai larg si mai lung de lumina, pentru o iluminare optima a carosabilului. In acest fel, becurile contribuie la sporirea nivelului de siguranta in timpul conducerii pe timp de noapte sau in conditii meteorologice nefavorabile. Astfel, conducatorul auto poate recunoaste si mai rapid pericolele, obstacolele sau indicatoarele rutiere. In plus, becurile Plus 90 ofera o lumina mai alba decat cele standard cu halogen. Aceasta lumina este perceputa de sofer ca fiind mai placuta, iar pe timp de noapte asigura o deplasare mai putin obositoare si mai relaxanta. Noua gama de becuri este disponibila in variantele H1, H4 si H7, care se potrivesc cu majoritatea tipurilor de autovehicule.

Noile becuri Plus 90 asigura o iluminare imbunatatita, alaturi de o lumina intensa de culoare alba. Acest lucru se datoreaza corpului de iluminat special conceput, continutului pe baza de gaz Xenon, modului de executie a becurilor si segmentelor de culoare albastra. Xenonul asigura o intensitate optima a luminii, precum si o durata de viata lunga. In plus, modelele H4 si H7 au o parte frontala argintie, care confera farurilor un plus de stil, in special celor cu sticla transparenta. Partea frontala argintie si segmentele de culoare albastra permit, de asemenea, reflectorului sa lumineze in albastru, chiar si atunci cand farurile nu sunt aprinse.

Distribuie acest articol!