Sigla Chevrolet, formata din masini
24.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

In weekendul care s-a incheiat, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au mobilizat pentru organizarea unui eveniment unic. Fanii marcii Chevrolet au decis ca este momentul sa marcheze evolutia clubului din care fac parte, construind o sigla speciala, o sigla din masini.

Sambata, 20 noiembrie, membrii Clubului Chevrolet.ro s-au intalnit in parcul Carol din Bucuresti de unde au pornit in coloana catre parcarea complexului comercial City Mall. Aici aveau sa puna in practica proiectul lor, intr-o atmosfera vesela si plina de entuziasm.

Evenimentul a reunit participanti din mai multe orase: Bucuresti, Brasov,  Braila, Campina, Constanta si Petrosani. Dupa mult asteptatul moment al formarii siglei Chevrolet, membrii clubului si masinile lor au participat la cateva concursuri de indemanare.

Club Chevrolet.ro este comunitatea dedicata posesorilor de autoturisme marca Chevrolet. Clubul si-a inceput activitatea in august 2008 si a reusit sa uneasca aproximativ 1.000 de posesori Chevrolet, numarul  acestora fiind in continua crestere. Club Chevrolet a participat la numeroase evenimente auto, implicandu-se in organizarea multora dintre ele. Echipa Club Chevrolet are in plan stabilirea de noi standarde in ceea  ce priveste notiunea de fan club auto.

Distribuie acest articol!