VIDEO: Skoda Fabia, de la sirop, la venin
03.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

In momentul lansarii celei de-a doua generatii Skoda Fabia, un spot publicitar facea deliciul lumii intregi, pe internet. Realizata in Marea Britanie, reclama prezenta fabricarea unui automobil, cu lux de amanunte, intr-un… laborator de cofetarie. Totul se petrecea pe fondul sonor asigurat de piesa My Favourite Things, a Juliei Andrews. Rezultatul era un imens si delicios tort, sub forma unei Skoda Fabia la scara 1:1.

Skoda revine acum cu un nou spot, realizat tot in Marea Britanie, insa de aceasta data pentru versiunea de top a mezinei din gama, Fabia RS. Noul film publicitar face discrete trimiteri la vechiul spot, ba chiar un personaj al acestuia apare in noua productie, speriat si oarecum inutil in nou peisaj. Si asta pentru ca noua reclama este voit mai dura, dar si mai amuzanta.

Siropul folosit anterior pe post de ulei de motor este inlocuit acum cu veninul recoltat de la serpi si, in general, “procesul de productie” este pe cat de inventiv, pe atat de terifiant. Produsul final este o fiara agresiva, de care este bine sa te feresti. Puteti vedea mai jos atat versiunea publicitara “dulce”, cat si cea “hard”.

Distribuie acest articol!