Cea mai ieftina masina din lume, transformata intr-o bijuterie
29.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cum poti dubla valoarea unei rable? Instaland la bord o linie audio. Un banc vechi, de care ne-am amintit atunci cand am aflat despre ultima creatie a celor de la Tata. Numai ca, de aceasta data, nu este vorba nici pe departe de o gluma rautacioasa!

Un exemplar Tata Nano, cel mai ieftin automobil din lume, va fi transformat intr-o bijuterie inedita, prin placarea cu aur. Se va numi Goldplus Nano si va fi creat pentru a celebra traditia de 5.000 de ani a indienilor in prelucrarea pietrelor pretioase si crearea de bijuterii.

Misiunea de a transforma microcarul low cost intr-o bijuterie pe patru roti la propriu le revine celor de la Titan Industries, o filiala din Bangalore a gigantului industrial dezvoltat de magnatul indian Ratan Tata. Prezentarea oficiala este programata pentru primavara lui 2011.

In fine, gurile rele sustin ca este o miscare de marketing a celor de la Tata, care se confrunta cu vanzari sub asteptari pe propria piata. Se prea poate sa fie asa. Cat despre idee, ea este, fara indoiala, pe gustul indienilor!

Distribuie acest articol!