Cea mai ieftina masina din lume, transformata intr-o bijuterie

29 decembrie 2010Cum poti dubla valoarea unei rable? Instaland la bord o linie audio. Un banc vechi, de care ne-am amintit atunci cand am aflat despre ultima creatie a celor de la Tata. Numai ca, de aceasta data, nu este vorba nici pe departe de o gluma rautacioasa!

Un exemplar Tata Nano, cel mai ieftin automobil din lume, va fi transformat intr-o bijuterie inedita, prin placarea cu aur. Se va numi Goldplus Nano si va fi creat pentru a celebra traditia de 5.000 de ani a indienilor in prelucrarea pietrelor pretioase si crearea de bijuterii.

Misiunea de a transforma microcarul low cost intr-o bijuterie pe patru roti la propriu le revine celor de la Titan Industries, o filiala din Bangalore a gigantului industrial dezvoltat de magnatul indian Ratan Tata. Prezentarea oficiala este programata pentru primavara lui 2011.

In fine, gurile rele sustin ca este o miscare de marketing a celor de la Tata, care se confrunta cu vanzari sub asteptari pe propria piata. Se prea poate sa fie asa. Cat despre idee, ea este, fara indoiala, pe gustul indienilor!