Flota Dacia Logan Van pentru Vodafone Romania
25.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dacia a livrat o flota de vehicule Logan Van companiei Vodafone Romania. Utilitarele vor deservi echipele de distributie ale Proton, dealer detinut de operatorul de telefonie mobila. Aceasta este prima colaborare dintre Dacia si Vodafone.

Flota achizitionata de Vodafone cuprinde 22 de vehicule, versiunea Pack Confort. Vodafone a ales Van-urile Dacia pentru caracterul lor practic si functional, perfect adaptat conditiilor de lucru ale echipelor de asistenta. Motorizarea 1.5 dCI 75CP Euro 5 si-a dovedit in timp fiabilitatea si caracterul economic, datorita consumului redus de combustibil. Spatiul de incarcare generos (2,5 m3 si 800 kg sarcina utila) predispune furgonul la cele mai diverse utilizari, iar robustetea specifica marcii Dacia garanteaza o durata indelungata de folosire si costuri de intretinere foarte avantajoase.

„Vehiculele din gama Dacia se bucura astazi de incredere din partea marilor utilizatori de flote, datorita fiabilitatii dovedite, adaptarii la conditiile de rulare din Romania si costurilor accesibile de utilizare si intretinere. Faptul ca Vodafone se numara printre clientii care ne-au acordat incredere ne onoreaza si speram ca aceasta prima achizitie sa fie inceputul unui parteneriat de lunga durata”, a declarat Fabrice Cambolive, director comercial Dacia.

Distribuie acest articol!