Ford Romania - schimbare la varf
03.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Incepand cu 1 ianuarie 2011, Jan Gijsen, in prezent director al Diviziei pentru Piete Noi in cadrul Ford Europa, va fi desemnat director al fabricii Ford din Craiova si presedinte al Ford Romania. De asemenea, va fi responsabil de relatia Ford Europa cu uzina Ford Otosan, joint-venture-ul detinut de Ford in Turcia.

Dupa ce a ocupat numeroase functii pe partea de productie de-a lungul celor 30 de ani de activitate in cadrul companiei Ford, Jan Gijsen va superviza dezvoltarea operatiunilor Ford de la Craiova, intr-un moment in care fabrica se pregateste pentru lansarea de noi produse si pentru atingerea capacitatii maxime de productie. Jan Gijsen a ocupat numeroase functii de conducere in trecut, de la director al departamentelor de ingineria productiei, stantare si constructia caroseriei, pana la director de fabrica si de operatiuni.

In ultimii doi ani si jumatate, Dioni Campos san Onofre, actualul director al fabricii din Craiova si presedinte al Ford Romania a avut o contributie substantiala in ceea ce priveste alinierea fabricii de la Craiova la standardele si procesele globale de productie ale Ford. Dioni Campos san Onofre va prelua functia de director general pentru productie in cadrul uzinei Ford din Valencia, Spania.

Distribuie acest articol!