Noul Volkswagen Sharan - solutii inteligente la interior
13.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Proiectat inteligent, noul Sharan ofera mult loc care poate fi utilizat extraordinar de flexibil. Usile glisante late faciliteaza accesul, iar hayonul de mari dimensiuni usureaza incarcarea bagajelor. Aceste caracteristici pot fi optimizate chiar mai mult: usile glisante si hayonul pot fi comandate si cu actionare electrica. In acest caz, din exterior se foloseste pur si simplu telecomanda cheii, iar din interior butonul de actionare. Astfel scapati de trantitul usilor celor mici, care sunt protejati de leziuni printr-un sistem care previne prinderea in usa.

Multumita functiei standard de rabatare EasyFold, scaunele celui de-al doilea si celui de-al treilea rand pot fi rabatate, formand astfel o suprafata mare si plana de incarcare, pe care au loc si obiectele voluminoase. Si daca trebuie sa transportati mai multe persoane? Cu sistemul de acces Easy Entry pentru versiunile optionale cu 6 si 7 locuri, scaunele laterale ale celui de-al doilea rand pot fi foarte simplu rabatate si glisate spre fata. Astfel accesul la randul al treilea devine deosebit de comod.

Pachetul de depozitare Plus cu plase de fixare pentru portbagaj si cu spatii de depozitare in stanga si in dreapta spatiului inferior al celui de-al doilea rand de scaune, nu ofera numai mult spatiu, ci si masutele rabatabile de pe spatarele scaunelor fata, care vor bucura pasagerii. In plus, si suporturile de pahare din fata si din spate sunt foarte utile, la fel ca si recipientul detasabil pentru gunoi. Pachetul de depozitare Plus este o dotare standard incepand cu nivelul de dotare Comfortline si poate fi comandat optional pentru echiparea Trendline.

Pachetul optional Cargo permite incarcarea in siguranta a obiectelor mari si mici, care vor ramane la locul lor chiar si atunci cand franati. Panoul despartitor din plasa creeaza separarea de siguranta intre spatiul pentru pasageri si cel pentru bagaje, iar pachetul complex de management al bagajelor asigura fixarea. Cu inelele de amarare, cele doua centuri de fixare, doua sine laterale de prindere si o plasa practica de fixare cu buzunare sunteti bine echipat pentru actiuni mai mici sau mai mari de transport.

Distribuie acest articol!