Uleiurile Mobil 1, intr-o noua prezentare
20.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

ExxonMobil lanseaza un nou design pentru etichetele din gama de uleiuri de motor Mobil 1. Noul design subliniaza beneficiile produsului si nivelul de viscozitate al fiecarui ulei, oferindu-le consumatorilor o solutie si mai simpla de alegere a lubrifiantului potrivit. Etichetele vor fi aplicate pe produse din gama Mobil 1 disponibile pe piata romaneasca in perioada imediat urmatoare.

Compusa din uleiuri de motor 100% sintetice, gama Mobil 1 ofera o protectie excelenta pentru majoritatea tipurilor de vehicule si in orice conditii de condus. Noile etichete din gama de produse Mobil 1 fac referire la tehnologia de testare din sporturile cu motor, care permite imbunatatirea performantelor vehiculelor conduse de soferii de zi cu zi.

Ambalajul ii informeaza pe cumparatori despre beneficiile pe care le aduce fiecare tip de ulei de motor Mobil 1:

– Mobil 1 New Life 0W-40 ajuta motoarele sa functioneze ca noi chiar si dupa 200.000 km.
– Mobil 1 New Life 0W-40 a fost dezvoltat pentru a oferi o protectie rapida la pornirea vehiculului, reducand uzura si depunerile din motor, chiar si in cele mai extreme conditii de condus.
– Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40, proiectat pentru motoarele diesel moderne cu turbocompresie, este creat pentru a asigura curatarea depunerilor din motor, protejand impotriva uzurii si economisind carburant.
– Mobil 1 Peak Life 5W-50 previne in mod activ depunerile si acumularea de sedimente pentru o viata lunga a motorului, oferindu-i protectie excelenta impotriva uzurii.
– Mobil 1 Extended Life  10W-60 este dezvoltat pentru a oferi protectie prelungita motoarelor cu kilometraj ridicat, prelungind viata vehiculului.
– Mobil  1 ESP Formula 5W-30, proiectat pentru vehiculele moderne pe benzina sau motorina, dotate cu sisteme de reducere a emisiilor, este dezvoltat pentru a fi compatibil cu cele mai noi filtre de particule diesel (DPF) si convertori catalitici de benzina (CAT).
– Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 este adecvat motoarelor moderne care necesita uleiuri de motor cu viscozitate redusa. Indeplinind si chiar depasind cerintele ACEA A5/B5, economiseste combustibil.

FINAT, asociatia internationala care reprezinta interesele industriei de etichete autoadezive, a anuntat ca  Mobil 1 New Life este castigatorul industriei la categoria Marketing si Etichete pentru Consumatori. Juriul FINAT a descris eticheta Mobil 1 New Life imprimata de Skanem AS ca fiind una „veritabila, care ilustreaza perfect identitatea Mobil. Autoritate si calitate. Design-ul fundalului diferentiaza eticheta Mobil 1 de cea a uleiurilor de motor obisnuite, iar masina de curse ii da si mai multa credibilitate”.

Aparitia pe piata a noilor etichete vine intr-o perioada in care din ce in ce mai multe motoare au nevoie de lubrifianti sintetici, iar soferii au inceput sa constientizeze beneficiile tot mai mari oferite de aceste produse.

Distribuie acest articol!