FUN: Poveste de iarna, cu Hakkinen, Schumacher si Mercedes
04.01.2011
        
Distribuie acest articol!   

Se facea ca un Mercedes E350 urca pe un drum alpin, intr-un feeric decor de iarna. La volan, surpriza: fosta glorie din Formula 1, Mika Hakkinen. La un moment dat, in calea finlandezului a aparut un oldtimer Mercedes SL. Fostul dublu campion mondial s-a enervat repede, pentru ca ritmul celui din fata sa era prea lent, iar configuratia drumului nu permitea depasirea.

Surpriza de proportii a venit atunci cand Hakkinen a reusit sa depaseasa: la volanul SL-ului se afla nimeni altul decat vechiul sau rival din Marele Circ, Michael Schumacher. Hakkinen nu s-a pututl abtine de la o remarca. Ceva cu "soferii de duminica"… Numai ca, brusc, Hakkinen s-a vazut depasit de un alt Mercedes. Vitezomanul era, de aceasta data, o doamna, care la randul ei a facut o remarca acida la adresa celor pe care tocmai i-a depasit.

Un scenariu dragut, menit sa promoveze sistemul de tractiune integrala 4Matic. Iar Mercedes a profitat din plin de imaginea lui Hakkinen si Schumacher, doi dintre cei mai mari piloti din istoria F1.

Foto: captura YouTube.com

Distribuie acest articol!