Mazda Minagi, viitorul CX-5?
20.01.2011
        
Distribuie acest articol!   

Mazda va prezenta in premiera mondiala conceptul Minagi, in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conceptul Mazda Minagi integreaza noile tehnologii Skyactiv si noua tema de design, Kodo – Sufletul miscarii. Conceptul Minagi precede lansarea noilor produse Mazda de generatie viitoare si simbolizeaza evolutia brandului japonez intr-o noua era.

Mazda Minagi este un SUV crossover compact care imbina noile tehnologii Mazda Skyactiv – ce armonizeaza placerea de a conduce cu performantele remarcabile de mediu si de siguranta – cu designul emotionant Kodo, care transmite explozia de energie acumulata, in momentul in care vehiculul parcurge cu agilitate vastul labirint urban.

Ingloband tehnologiile Skyactiv, Minagi este echipat cu un motor si transmisie Skyactiv, montate pe un sasiu si o caroserie Skyactiv ce imbina reducerea semnificativa a greutatii cu oferirea de echipamente complexe de siguranta. In cadrul gamei largi de produse, standul Mazda de la Geneva va gazdui  si exponate ale noilor tehnologii Skyactiv precum si conceptul de design Mazda Shinari.

Cat despre Mazda Minagi, acesta are dimensiuni mai mici decat CX-7 si prefigureaza un viitor SUV compact. S-ar putea numi CX-5 si va fi un concurent al modelelor europene din aceasta categorie, gen Volkswagen Tiguan sau Ford Kuga. Astfel, noul model va completa oferta de SUV-uri Mazda, formata in prezent din CX-7 si CX-9.

Distribuie acest articol!