Noutatile Citroen la Geneva
23.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia editiei cu numarul 81 a Salonului International Auto de la Geneva, Citroen expune o gama de produse ce conjuga creativitatea, tehnologia si curajul de a inova, valori promovate de marca franceza.

Dupa Citroen DS3, DS4 devine noul argument al spiritului Creative Technologie. Modelul se inscrie perfect in filosofia liniei DS, dezvaluind un stil distinctiv, rafinament si promisiunea unor senzatii aparte la volan. Aleasa cea mai frumoasa masina a anului de catre 60.000 de alegatori din 62 de tari, Citroen DS4 propune o silueta deosebita de coupe in 4 usi inaltata, ce combina caracterul dinamic si polivalenta pentru a oferi senzatii la drum de neegalat. La Geneva, modelul de serie este dezvaluit alaturi de un concept inedit, DS4 Purple, un obiect aspirational si distinctiv ce foloseste cu subtilitate finisaje tipice bijutierilor.

Inovatia este un alt subiect de actualitate prin extinderea tehnologiei micro-hibrid e-HDi pe numeroase modele din gama, cum ar fi Citroen Berlingo, prezentat la Geneva pentru prima data in aceasta configuratie. Sistemul de suspensie Hydractive, o exclusivitate mondiala marca Citroen disponibila pe modelele C5 si C6, reprezinta o combinatie unica de dinamism si confort, oferind confort maxim pasagerilor si adaptandu-se conditiilor de drum, pentru deplina siguranta.

Citroen continua implicarea in sporturile cu motor cu noul Citroen DS3 WRC. Modelul, care este compatibil cu noile reglementari FIA, va concura in acest sezon al Campionatului Mondial de Raliuri avand ca obiectiv castigarea celui de-al saptelea titlu mondial la constructori.

Folosindu-se de culori si materiale inedite si expresive, Citroen reinventeaza coduri si uimeste audienta prin 2 concept car-uri surprinzatoare: C3 Red Block si C6 Black & White.

Distribuie acest articol!