Programul Rabla 2011 incepe in martie
18.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Guvernul Romaniei a aprobat, zilele trecute, bugetul de venituri si cheltuieli al Fondului pentru Mediu si Administratiei Fondului pentru Mediu. Programul Rabla, ca parte componenta a acestui buget, va avea finantare si in anul 2011, in valoare de 228 de milioane lei.

Premierul Emil Boc a precizat ca, prin suma alocata, de 228 de milioane de lei, executivul a lasat posibilitatea deschisa ca, in cazul in care aceasta suma va fi consumata, bugetul sa poata fi suplimentat, pentru a satisface nevoile pietei.

Potrivit informatiilor furnizate de Ministerul Mediului, incepand cu partea a doua a lunii martie, Programul Rabla 2011 va fi operational pentru fiecare cetatean care se va putea duce la Remat pentru a-si casa masina, primind drepturile banesti aferente pe care sa le fructifice in vederea achizitionarii unui nou autoturism.

Conform unei declaratii facute de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, conditiile de desfasurare a Programului Rabla 2011 vor fi identice cu cele de anul trecut, adica posibilitatea a de valorifica pana la 3 vouchere a cate 3.800 de lei fiecare, la achizitia unui automobil nou.

Distribuie acest articol!