Un Pagani Zonda F, facut praf la 320 km/ora
20.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

S-a intamplat pe autostrada A10 din Italia, cu cateva zile in urma. O bijuterie Pagani Zonda F a fost facuta praf in doar cateva secunde. La volan se afla un cetatean german in varsta de 28 de ani, care era insotit de o domnisoara de 21 de ani de origine lituaniana.

Bolidul a scapat de sub control in timp ce rula cu viteza foarte mare, a percutat glisiera de securitate de pe partea dreapta, moment in care una din roti a fost pur si simplu smulsa, iar mai apoi a acrosat un Mercedes. Din fericire, cele doua persoane din Pagani, precum si cel care conducea automobilul Mercedes nu au fost raniti grav.

Conform publicatiei Il Secolo, care citeaza surse din politie, in momentul producerii accidentului, Pagani Zonda F avea o viteza de circa 320 km/ora. Ce a mai ramas din acest supercar, se poate vedea in imaginea alaturata. Cu siguranta, cei doi din masina au avut parte de noroc cu carul! Cat despre cel de la volan, el este o cunostinta mai veche a politistilor, care l-au surprins in primavara anului trecut, pe aceeasi autostrada, gonind cu un Lamorghini a carui viteza era, bineinteles, cu mult peste limita legala.

Foto: Il Secolo

Distribuie acest articol!