Viitorul marcii Maybach, incert!
04.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Maybach se confrunta cu mari dificultati. Atat de mari, incat chiar viitorul celebrei marci exclusiviste sta sub semnu incertitudinii! Speculatiile pe aceasta tema au fost alimentate de o declaratie a boss-ului de la Daimler, Dieter Zetsche, data la inceputul acestui an. El a recunoscut ca divizia de superlux a celor de la Mercedes-Benz se afla sub linia de plutire si a pus un mare semn de intrebare in dreptul viitorului pentru Maybach.

"Toate posibilitatile sunt luate in calcul in prezent si dorim sa luam o decizie definitiva pana la finele acestui an", a declarat Zetsche. Din pacate, prin "toate posibilitatile" se intelege si disparitia, pur si simplu, a venerabilei marci! Prin urmare, pentru moment nu exista nicio certitudine, dar cert este ca peste un am vom sti daca Maybach exista in continuare sau a (re)devenit istorie.

In ultima vreme au aparut informatii conform carora divizia de superlux a celor de la Mercedes ar putea colabora cu Aston Martin, pentru a-si asigura un viitor pe termen mediu. Asadar, se cauta solutii de iesire din marele impas generat de vanzarile slabe, mereu sub cele ale rivalilor Rolls-Royce (Grupul BMW) si Bentley (Grupul Volkswagen).

Distribuie acest articol!