Pagani Huayra are deja 50 de clienti
18.03.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cele trei staruri italiene prezentate in premiera, anul acesta, la Salonul de la Geneva, au mare succes inca de la debut! Cu doar cateva zile in urma relatam despre listele de asteptare pentru Ferrari Four (FF) si Lamborghini Aventador, modele ale caror comenzi depasesc deja numarul de unitati prevazute in primul an de productie. La fel, Pagani Huayra are deja o lista de asteptare, compusa din cateva zeci de doritori cu dare de mana.

Noua supersportiva Pagani a inregistrat deja 50 de precomenzi din partea unor colectionari, conform unei surse din interiorul companiei. Ceea ce inseamna ca productia pe primele 15 luni este acoperita de cerere, avand in vedere ca uzina in care urmeaza sa se produca Huayra are prevazuta o capacitate maxima anuala de doar 40 de unitati!

Huayra este al doilea model realizat de Pagani, comercializat la pretul de un milion de euro fara taxe. Pentru dezvoltarea acestuia, Pagani a avut nevoie de nu mai putin de 9 ani. Motorizarea este asigurata de un V12 biturbo de 6,0 litri si 700 CP, de provenienta AMG, care ii imprima o viteza maxima de 370 km/ora.

Distribuie acest articol!