Audi Q3, in cateva schite
08.04.2011
        
Distribuie acest articol!   

In asteptarea noului SUV compact de la Audi, pe internet au aparut cateva schite cu acest model, care va fi prezentat in premiera mondiala la apropiatul Salon Auto de la Shanghai. Le prezentam si noi in galeria foto de mai jos, ocazie cu care trecem in revista ultimele noutati vehiculate in presa auto internationala, pe tema noului SUV.

Prefigurat de conceptul Cross-Coupe, prezentat tot la Shanghai, in 2007, Audi Q3 nu va fi o surpriza in ceea ce priveste aspectul general. Chiar daca, din punct de vedere tehnic, este acelasi automobil ca Volkswagen Tiguan, din punct de vedere estetic, Q3 face parte din cu totul alta categorie. La exterior, modelul de serie va fi aproape identic cu prototipul dezvaluit cu cativa ani in urma. Insa, spre deosebire de celelalte modele SUV din gama Audi, Q3 se va remarca prin luneta mai inclinata.

Va masura 4,38 m lungime, 1,82 m latime si 1,60 m inaltime si va folosi transmisia Haldex, in traditia casei. Va fi produs, dupa cum se stie deja, in Spania, la fabrica SEAT, comercializarea urmand sa inceapa din toamna.

Foto: autoexpress.nl

Distribuie acest articol!