Noul Audi A3 - primele schite
12.04.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa sedanul prezentat luna trecuta, cu statut de concept, la Salonul de la Geneva, iata cateva schite cu noua compacta de la Audi, prevazuta sa-si faca debutul pe piata in cursul anului viitor. Setul de patru desene din galeria foto de mai jos dezvaluie versiunea sedan, cea cu 3 usi si un detaliu din interior, cu plansa de bord.

Viitorul Audi A3 este asteptat sa-si faca intrarea pe piata in cursul anului 2012, lansarea mondiala urmand sa aiba loc, cel mai probabil, la Geneva. Exteriorul angular este completat de interiorul sobru si bine garnisit cu tehnologia de ultima generatie disponibila optional si existenta deja pe modelele mai mari din gama.

Noul A3 se va comercializa atat in Europa, cat si in China si SUA, versiunea sedan fiind special destinata acestor doua piete. Si in privinta propulsiei sunt asteptate noutati semnificative, motorizarile clasice urmand sa fie completate cu versiunile hibrid si electrica.

Apropo de propulsia electrica, Audi a prezentat conceptul A3 e-tron. Zvonurile din presa vorbesc deja despre prima versiune comerciala e-tron, care va fi lansata in 2013. Deloc intamplator, ea va dota cel mai popular model Audi, A3.

Motorul electric de pe conceptul A3 e-tron furnizeaza 130 CP, cu o acceleratie 01-00 km/ora in circa 11 secunde si viteza maxima de 144 km/ora. Si inca un detaliu extrem de important: A3 e-tron are o autonomie de peste 140 km.

Distribuie acest articol!