Opel anunta noua Astra GTC
27.04.2011
        
Distribuie acest articol!   

Opel se pregateste sa lanseze noua generatie Astra GTC. Versiunea de productie va deveni realitate pe 7 iunie si va fi derivata din conceptul Paris GTC, prezentat la editia de anul trecut a salonului auto gazduit de capitala Frantei.

Primele imagini oficiale ale noii generatii Opel Astra GTC prezinta masina intr-un peisaj virtual, dar Opel precizeaza ca automobile reale de test executa ultimele validari: Astra GTC este oficial realitate. Si, pe 7 iunie, in doar sase saptamani, Opel va comunica detalii complete despre Astra GTC, in acelasi timp cu deschiderea comenzilor. Vor fi dezvaluite preturile, tehnologia, echipamentele si motorizarile, oferind clientilor posibilitatea de a configura modelul ideal si de a-l comanda din timp.

Prima versiune de productie a noului Opel Astra GTC va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 15 septembrie. Bazata pe concept car-ul Opel GTC Paris prezentat  la inceputul lunii octombrie 2010, la Mondial de l’Automobile, varianta de productie Astra GTC va fi o masina sportiva compacta, cu 5 locuri si 3 usi. Va ingloba tot ce e mai bun din noile tehnologii dezvoltate de Opel, precum si un sasiu cu caracteristici unice.

Distribuie acest articol!