Un nou dealer Mercedes la Timisoara: Autoklass
02.04.2011
        
Distribuie acest articol!   

Autoklass a deschis la Timisoara un nou centru de vanzari si service Mercedes-Benz. Aceasta este cea de-a saptea unitate din reteaua Autoklass si cel de al 24-lea centru autorizat de vanzari din reteaua Mercedes-Benz in Romania. Pozitionat pe una dintre cele mai circulate artere din oras, noul centru a beneficiat de o investitie de aproximativ 2 milioane euro, fiind conceput si construit conform celor mai avansate standarde ale marcii.

“Lucrarile de amenajare au inceput in luna septembrie 2010, in paralel desfasurandu-se procesul de recrutare a echipei, proces caruia i-am acordat cea mai mare atentie, avand in vedere standardele pe care le oferim. Am reusit sa alcatuim o echipa omogena, cu experienta in domeniul auto”, a declarat Cristian Pausan, directorul sucursalei Autoklass Timisoara. Cu o suprafata totala de 1.100 mp, dintre care 450 mp showroom si 730 mp service,  acest centru doreste sa devina in cel mai scurt timp un punct de reper pentru reteaua Mercedes-Benz din zona de vest a tarii si nu numai. La showroom pot fi admirate si testate ultimele noutati din gama Mercedes-Benz: noul SLK si noua generatie a Clasei C.

Serviciile ce vor fi oferite de Autoklass Timisoara cuprind zona de vanzari si service dedicata in special autoturismelor Mercedes, pentru viitor urmand sa fie luate in considerare si servicii pentru alte segmente de autovehicule apartinand aceleiasi marci. Autoklass este unul dintre cele mai importante centre din reteaua Mercedes, in 2011 aniversand 10 ani de la deschiderea primei sucursale.

Distribuie acest articol!