Centenarul Spirit of Ecstasy, in 100 de fotografii
11.05.2011
        
Distribuie acest articol!   

Se implinesc, anul acesta, 100 de ani de cand Charles Sykes a creat Spirit of Ecstasy, celebra statueta devenita simbol al marcii Rolls-Royce. In seria evenimentelor speciale initiate de constructorul britanic pentru a celebra centenarul si despre care am avut deja ocazia sa relatam, se numara si o colectie de fotografii de arta, semnata Rankin.

Rankin este un celebru fotograf britanic de moda, la care Rolls-Royce a apelat pentru realizarea unei serii de 100 de imagini inspirate de staueta. Fotografiile de arta vor fi prezentate progresiv, in urmatoarele luni, primele doua fiind publicate zilele acestea.

Colectia de 100 de portrete Spirit of Ecstasy va vorbi, anunta Rankin, despre putere, intriga si mister, viteza si multe, multe alte ingrediente care, dozate precum intr-o magie, au creat legenda Rolls-Royce.

Pentru primele doua imagini, Rankin a folosit-o ca sursa de inspiratie chiar pe sotia sa, modelul Tuuli Shipster. Vor urma alte modele, femei de diferite varste si provenind din diferite culturi, care vor simboliza feminitatea celebrei Spirit of Ecstasy.

Distribuie acest articol!