FLASH: ambulanta SLS; Kaili, un nou brand VW
13.05.2011
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes a prezentat o “ambulanta” inedita la RETTmobil, un eveniment dedicat mobilitatii in caz de urgenta. Este vorba de un SLS AMG special pregatit pentru astfel de interventii. In viziunea Mercedes, cei de la ambulanta se pot deplasa ultrarapid la accidente folosind aceasta “bomba pe roti”, care are sub capota, reamintim, un V8 de 6,2 litri si 571 CP.

Volkswagen si partenerul sau chinez FAW vor lansa marca Kaili, dedicata pietei din China. Primul model care va fi comercializat sub noua marca va fi electric. FAW-Volkswagen Automotive Co. este un joint venture care comercializeaza deja in China modele precum Jetta (vechea Jetta II din 1984!), noua Bora (actuala Jetta), Magotan (Passat) si o parte din gama Audi.

Aston Martin marcheaza 50 de ani de la aparitia legendarului Aston Martin DB4GT Zagato. O ocazie buna pentru constructorul britanic si casa italiana de design de a-si da mana din nou, pentru crearea unei replici in timp. Rezultatul noii colaborari va fi un concept care va fi expus pe 21 mai, la editia din acest an a concursului de eleganta de la Villa D’Este. Daca reactia publicului va fi pozitiva, se va putea lua in calcul lansarea unei versiuni de serie, cel mai devreme anul viitor.

Suzuki sarbatoreste implinirea a doua decenii de cand a debarcat in Ungaria. Primul model asamblat la fabrica din Esztergom a fost Swift, in 1992. De atunci, peste doua milioane de automobile au parasit linia de asamblare, toate fiind destinate pietei europene.

Distribuie acest articol!