Vom vedea VW Passat coupe si cabrio?
23.05.2011
        
Distribuie acest articol!   

Prezentat in premiera la Paris, in toamna anului trecut, noul Passat este un model de referinta in gama Volkswagen, la fel ca si Golf. De la cele doua modele se asteapta, ca si pana acum, rezultate exceptionale, care sa contribuie la cursa Grupului VW spre pozitia de lider mondial al industriei auto.

In acest context, publicatia germana Auto Bild aduce in discutie posibilitatea lansarii de noi versiuni constructive pentru Passat, cu scopul de a impulsiona vanzarile acestui model. Pana acum, Passat avea, pe langa clasicul sedan, o versiune break si, incepand cu precedenta generatie, o versiune coupe cu 4 usi, denumita CC.

Passat CC este o interpretare oarecum surprinzatoare pentru Volkswagen, un brand care nu a exagerat niciodata cu declinarile modelelor din gama, ba mai degraba a fost retinut in aceasta privinta. Noul Passat CC a fost primit foarte bine, ceea ce i-a incurajat, se pare, pe sefii de la Wolfsburg sa incerce mai mult.

Auto Bild sustine ca viitoarea generatie Passat, care ar urma sa-si faca aparitia in 2014, ar putea avea versiuni coupe si cabriolet. Noile versiuni ar fi echivalentele de la Volkswagen, pentru Audi A5 si A5 cabrio.

Distribuie acest articol!