Bugatti a vandut ultimul Veyron 16.4
27.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

Urmatorul model va fi o limuzina, care isi va face aparitia pana in 2014.

Daca nu v-ati decis pana acum, trebuie sa stiti ca este deja prea tarziu! Bugatti tocmai a anuntat ca s-a vandut ultimul exemplar al celebrului Veyron. Inca de la lansarea spectaculoasei suersportive de 1001 CP, Bugatti a anuntat ca va produce doar 300 de exemplare. N-a fost, insa, deloc simplu sa se gaseasca clienti pentru toate, astfel ca productia a fost vanduta integral pe parcursul a nu mai putin de sase ani.

Ultimul Bugatti Veyron va fi livrat la toamna, unui client din Europa. In fine, pentru clientii intarziati, Bugatti inca mai are disponibila la vanzare versiunea Gran Sport, dar care costa cu 285.000 de dolari mai mult decat clasicul coupe. Totusi nu este foarte mult, daca ne gandim ca doar intretinerea anuala a masinii costa circa 20.000 de dolari, iar un set de anvelope costa 35.000 de dolari si trebuie schimbat la fiecare 16.000 km.

In privinta istoriei marcii Bugatti, lucrurile nu se vor opri aici. Epuizarea “stocului” Veyron duce la intensificarea zvonurilor referitoare la urmatorul model Bugatti. Dupa toate probabilitatile, acesta va fi Galibier, o limuzina de superlux, care ar urma sa-si faca aparitia in 2013 sau cel tarziu in 2014.

Distribuie acest articol!