Lexus Landaulet, pentru mirele Albert de Monaco
25.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

In istoria mariajelor princiare, anul 2011 va ramane ca unul de referinta, cu doua astfel de evenimente in Europa. Dupa nunta printului William, iata ca a sosit momentul si pentru printul Albert de Monaco.

Un astfel de eveniment este deosebit de interesant si pentru fanii automobilelor speciale, care pot vedea “la lucru” limuzine de exceptie. Pentru a va convinge, va reamintim articolul de la link-ul de mai jos, in care am relatat, la momentul respectiv, despre automobilele care au defilat la nunta printului William cu Kate Middelton.

In cazul printului Albert de Monaco, masina care ii va transporta pe miri este un model ceva mai ecologic, un Lexus Landaulet. Constructorul japonez lucreaza de cateva saptamani la transformarea unui exemplar LS600h L Full Hybrid. Partea din spate a pavilionului, realizata in intregime din policarbonat, este opera unui reputat carosier belgian – Carat Duchatelet.

Acest Lexus LS600h L va parcurge majoritatea traseului prevazut pe strazile principatului, cu ocazia nuntii, in regim de propulsie 100% electrica. Evenimentul este programat peste mai putin de o saptamana – sambata, 2 iulie.

Distribuie acest articol!